Automate your Marketing
with Womplify




 


By: linda naz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Mar-2011 04:21 Email | Share | | Bookmark
Our new family member ~ AMIER HAFIY ~

dah induce + epidural (yg kuning tu)
 
CTG
View all 12 photos...
Assalammualaikum... lama dah tak update fp nie... bz sesangat gamaknye..

oleh kerana fp ni sedara mara 'jauh' bukak... boleh la gak update utk diorg tau perkembangan diri org kat sini.... huhu...

** p/s : iza, zamani, nana... dah tengok, baca.. sila komen k...

untuk pengetahuan semua, saya dah selamat bersalin anak ke-6... saya pada 10 Dec 2010 (101210) jam 4.51 petang di Putra Specialist Hospital, Batu Pahat...




ni kul 10.30am, masuk labour room ~ induce & epidural
perasaan.... berdebar2... kuikui~~






kul 4.51pm, amier selamat lahir ke dunia...




and now... he's already 3 1/2month old...



inilah anak mama yg baik... suke kuarkan lidah...

Sayang Amier Hafiy mama!! mmuaaah!


Tuesday, 21-Sep-2010 08:44 Email | Share | | Bookmark
Eid Mubarak 2010

family hj. jasruni & hjh salbiah
 
my happy family
View all 12 photos...
Salam Aidilfitri ... Maaf Zahir & Batin dari kami sekeluarga...

Gambar family di pagi syawal di rumah ayahnda bonda di Tongkang Pechah + gambar celebrate birthday mak yang ke-64 di raya ke3 (12 September) dan gambar semasa jamuan raya UTM bersama officemate.



1st raya @ Tongkang Pechah



Inilah family besar Hj. Jasruni & Hjh. Salbiah... da cam traffic light... merah, hijau & kuning...
Tapi sian adik kat KL lum balik... diorg tema biru...



beraya umah cik izan di BP... Thanks c.lim..snapkan gmbr family kitorg...



hepi besday mummy.... syg mak..mmuuahh



jamuan raya UTM ~ staf Unit Kualiti



Tuesday, 10-Aug-2010 01:35 Email | Share | | Bookmark
Rombongan Pra Sekolah Aina ~ Aquaria, Putrajaya & Nilai 3

kanakĀ² riang...
piranha
aina pegang yu pasir... eiii geli
View all 16 photos...
Pra sekolah tempat aina sekolah wat rombongan ke KL (Aquaria, Putrajaya & Nilai 3). Tapi disebabkan tempat tu jauh (di luar JB) so, mesti ada pengiring (ibu/bapa/kakak/mak sedara.... etc.)
Aku yg t'sgt mls nie.... terpaksa juga la ikutkan si aina yg beriya2 nk gi tu... kang x diturutkan, kwn2 bercerita kat sekola nti sian lak dia.... huhu

Sib baik la bdn nie da ok ckit... mabuk pun da xde.... hubby kata better kaum ibu yg gi... dia xpe, bule jaga anak2 kat umah.... ye la cik abang..... mls la layan si aina tu!! hehe...

So, 7 Ogos 2010 tu (kebetulan plak ada sekolah ganti) kitorang pun kuar umah seawal 5.50pagi.... sbb katanya kena berkumpul kat sekolah 6.15 am n bas gerak 6.30 am. Ber'angkut'lah aiman gan azeem yg sdg lena tido....

sampai sekolah, gelap lagi. Bas mmg sampai awal... tp tggu org cukup nk dekat kul 7am gak bru gerak.... 2 bas lagi tau... penuh!! sungguh riang ibu2 bapa2 yg nk gi jenjalan ni... hehe...

Kat dlm bas, aku kena dok seat depannnnn sekali! x suke tau... rasa da cam driver... seluas tidak tgk jln raya... (seriau gak... ). Cikgu aina kata klu takut dok la blkg... blkg sekali la pulok.... lagi den xmo.. da la terhentak2, sian baby... huuuu

Sampai Aquaria dlm Kul 11.30, dia bagi masa kat situ sampai kul 1pm.. aina mmg seronok sgt kat dlm tu tgk ikan beso2.... aku suke tgk jaws.... cam terpegun gitu!! eceh....

Layan gmbr la... tp maaf, kualiti gmbr x memuaskan *sigh** menci!! lupa bwk kamera, amik guna kamera hp yg.... hampeh! da la x le pakai flash... so, ini la hasilnya....





selesai kat aquaria, bas bertolak ke Putrajaya. sampai putrajaya kul 2.30. aktiviti bebas utk makan, solat n amik2 gmbr la....




wahhh... sgt t'serlah kebulatan peyut ku... huuu...

Lastly, kitorg gerak ke Nilai 3 utk.... utk pe lagi..... beli belah la.... mmg x bole blahhhh!! haha....
ranap gak 200++ kat sana... da xde mood nk snap pic lagi kat nilai... kaki ku lenguh b'jalan...

Kat nilai dari kul 5-8 pm... lps maghrib... terus gerak balik JB, non-stop... semua dlm bas dah ketiduran sbb keletihan..... sekian...


Monday, 9-Aug-2010 07:15 Email | Share | | Bookmark
Hari Keluarga UTM

 
 
 
View all 6 photos...
Date : 31 Julai 2010
Venue : Padang UTM

Aku dengan semangat yg berkobar2 utk turut serta memeriahkan Hari Keluarga UTM telah berduyun2 mengangkut laki & anak2 ke padang UTM pepagi hari..... betapa berdedikasinya aku sbg seorg staf UTM kan... kan...??

Nasib lak x baik... padang lecak la plak... maka aku anak beranak yg berbaju putih sedondon (sbb zon 7 - zon putih) anak2 aku baju da x nmpk kaler putih dah.... huuuu... cuma aiman je bju msh putih, sbb aiman bdk baik....





knp 4 jari lak syg..... apa2 je la aiman nie...



haaa... bru betui..... peace!!!





azeem & aina msk pertandingan mewarna. azeem tu bkn pandai mewarna pun.. dia sibuk nk kaler free..

kitorg tunggu sampai majlis tamat tau... tp hampa... satu hadiah lucky draw pun xdapat... waaaaa...


Monday, 9-Aug-2010 04:30 Email | Share | | Bookmark
Entry tertunggak - BTN (kursus kenegaraan)

 
 
 
sila baca tajuk.... gara2 da lama x update fp atas pelbagai sebab hehe....

ok, sebagai seorg penjawat awam, kitorg kena la mengikuti kursus kenegaraan (Biro Tatanegara). Aku kena gi masa bln Mei aritu... lama yo! Masa tu kebetulan baru tau aku pegnen lagi... lalalaalaaa....

gembira + takut. gembira sbb of coz la masa BTN xyah nk kena wat xtvt2 lasak.... (mak x suke u...) takut sbb.... phm2 sendiri la....

apa2pun... da selamat pun amik BTN... n da lulus pun ujian segala... Alhamdulillah....
pasni bole la rancang utk amik PTK lak....

Layan gmbr kenangan masa kat BTN...




mak yong & mak yong da sarat.... k.didy da selamat bersalin da pun...





geng budak sekolah... 1 UTM dan geng sebilik...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net